AcasaAcasa  
 • CalendarCalendar  
 • FAQFAQ  
 • CautareCautare  
 • MembriMembri  
 • GrupuriGrupuri  
 • InregistrareInregistrare  
 • ConectareConectare  

 • Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

  Căutarea psihopatului

  In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  1 Căutarea psihopatului la data de Lun Apr 14, 2014 8:59 am

  Fumei

  avatar
  Hollow
  Hollow
  Auzisem de un nebun care evadase din închisoare şi de recompensa pusă pe capul lui şi era timpul să mă informez despre plecarea lui bineînţeles contra cost.
  Auzisem că nu era chiar aşa de nebun , adică nu se ştia de ce i se zice astfel dar eu aveam de gând să aflu asta.
  Plecasem în căutarea psihopatul , auzisem că era într-un Mall părăsit ceea ce era ciudat pentru mine , probabil pentru el nu era.
  Ajuns acolo , intru în subteran simţind câmpul energetic al lui care totuşi era slab , probabil rănit sau eram eu la depărtare, cu cât mă apropiam cu atât creştea câmpul dar eu aveam ochii închişi şi vedeam doar câmpul care apăruse dintr-o dată în faţa mea , în momentu următor deschisasem ochii iar nebunul mă lovise cu un pumn şi începuse să râdă.
  Ca să-i răspund la pumn , mă şterg dar petele de sânge se vedeau pe mască şi încep să râd şi eu , spunându-i că este nevoie de mai mult să mă poată doborâ.
  -Nu vreau să te dobor , a răspuns el , cine zice că trebuie să te omor , intenţia mea e să fug nu să mă lupt , nu vreu să stau şi mai mult la puşcărie pentru actele mele , şi începe să fugă, dar din păcate pentru el , etajul de sus se surupase fix în faţa lui făcându-i un baraj de care nu putea trece.
  -Nu ai pe unde să fugi şi nu o să stau mult de discuţii , de ce ai fugit de la penitenciar?
  -Nu ai cum să ştii , nu ai cum să ştii că toată lumea te crede un nebun dar în adâncul tău nu eşti , şi eşti un om normal care iubeşte cititul , nu ai cum să ştii cum e să petreci 5 ani în puşcărie , nu ai cum să ştii ce e durere , spunând astea îl opresc.
  -Ba da, am cum să ştiu ceea ce este durerea probabil că mai bine ca tine , port masca cu un motiv ,faţa mea este distrusă , oamenii au crezut că am murit , acuma , tu nu ai cum să ştii că nimeni nu vorbeşte cu tine fiindcă porţi o mască , nu ai cum să simţi tăieturile pe faţă şi pe restul organismului , nu ai cum să ştii cât de greu îmi este , penitenciaru meu este lumea , tu eşti închis într-un penitenciar pentru scurtă durată dar după o să-ţi poţi revedea viaţa.
  -Sau nu , mă întrerupe acesta...şi începe să plângă şi să râdă în acelaşi moment căzând în fund şi punându-şi mâna pe faţă lăsând doar un ochi liber , nu o să mai fiu acelaşi niciodată , sunt un nebun cum crede toată lumea , nu am cum să fiu un om normal , nu o să pot să merg pe undeva fără să atrag atenţia.
  Acesta observase o ţeavă şi vine în fugă cu ea către mine , eu stând cu mâinile liniştit în buzunar .
  -Moooriii , dar nu a observat că ţeava nu putea să mă lovească oriunde încerca acesta formându-se un mic scut acolo , uitându-mă în palton îmi aduc aminte că am două ace şi le propulsez în picioarele acestuia , acesta căzând jos , acele ies imedit din picioarele lui şi vin înapoi la mine , intrând în palton exact unde erau şi înainte.
  Înaintam uşor către el , dar acesta încerca să se tragă înapoi , dar când m ajuns în faţa lui , m-am aşezat jos şi am început să vorbesc cu el.
  -Am putea să şi discutăm ca doi oameni ce suntem , adică tu eşti omul , eu sunt mutantu dar înţelegi şi tu ce am vrut să spun , de ce nu ai putea să te întorci, şi de ce ai ajuns acolo.
  -Acum 6 ani , am lovit un om iar eu am început să râd aceştia considerându-mă un nebun , dar nu l-am lovit că am vrut eu , am fost în legitimă apărare , acesta avea un cuţit la el iar eu doar m-am apărat , dar instanţa a înţeles cu totul altceva , ei m-au băgat la penitenciar , şi am avut 6 ani , dar nu am mai suportat , acolo am înebunit serios , am trăit într-un univers paralel dar am descoperit pasiunea pentru cărţi care m-a adus totuşi la starea normală.
  -Îmi pare rău pentru viaţa ta , eu mi-aş dorii să o fac mai bună dar din păcate toţi au înţeles altfel , vreau să aduc pacea şi conducerea totodată cu gardă şi cu tot.
  -Sunt de acord cu tine , şi eu aş vrea o lume mai bună în care toţi să fim egali.
  -Este timpul să mergem,  îl întrerup eu , o să am grijă să nu mai faci decât două luni pentru că te-ai predat şi bună purtare.


  Peste câteva luni , omul a ieşit şi a fost aşteptat în faţa penitenciarului de omul mascat , nebunul de atunci devenind un om elegant , cu părul făcut şi cu o familie , venind de urgenţă către mine.
  -Îţi mulţumesc , toată viaţa mea o să-ţi rămân dator pentru acest gest , spunând astea , omul întinde mâna.
  -A fost plăcere mea să te ajut.


  _________________________

  Abilitate : Permite modificarea forei de atracţie între două corpuri , aceasta fiind pozitivă ( se atrag ) şi negativă ( se resping ).
  La nivel mai mare , acesta reuşeşte să rupă bucăţi din scoarţa terestră , să mişte clădiri şi orice este legat de gravitaţie şi forţa de atracţie.

  Exemple:


     


  Vezi profilul utilizatorului http://darkchaos.forumz.ro

  Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

   

  Copyright TDC , toate drepturile rezervate pentru aceasta comunitate. Tema reazliata de Fumei.