AcasaAcasa  
 • CalendarCalendar  
 • FAQFAQ  
 • CautareCautare  
 • MembriMembri  
 • GrupuriGrupuri  
 • InregistrareInregistrare  
 • ConectareConectare  

 • Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

  Allen Walker

  In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  1 Allen Walker la data de Lun Apr 14, 2014 12:48 am

  Spoiler:

  Nume Caracter* : Allen Walker
  Varsta* : 16
  Sexul* : Masculin 
  Rasa* : Om 

  Personalitate* : Allen e mai aerian de felul său, dar nu tot timpul. Are unele momente când este serios, când este mai puțin serios, sau când nu dă vreo importanță lucrurilor din jurul său. Are o personalitate schimbătoare.
  Ii place :
  Nu-i place :


  Abilitate* : Allen are un prieten mai neobișnuit: Blitzcrank. Acesta este un robot confecționat dintr-un material dur de culoare gălbui. Are aproape 3 metri și aproximativ 200 de kg. Blitzcrank poate controla electricitatea: poate folosi pumni electrici, un scut de electricitate, poate crea un câmp electric în jurul său, și altele
  Spoiler:
  Obiecte :
  Istorie* : Allen a fost cândva un sportiv renumit în școala sa, acesta participând la multe competiții între școli. Avea foarte mulți prieteni... pe unii nici nu-i cunoștea. Dar, în secret, era pasionat de mecanică. Singura persoană care îi știa secretul era mama lui, care îl susținea în tot ce făcea. Camera lui era plină de piulițe, unelte, truse și componente ale unor roboți. Avea mulți prieteni, dar tot se simțea singur. Așa că s-a hotărât să-și facă singur un prieten, în adevăratul sens al cuvântului. A muncit aproape un an, dar a meritat: a creat un robot mare pe care l-a numit Blitzcrank. Acesta nu vorbea... tot ce făcea era să se miște cu ajutorul unei telecomenzi. Dar Allen era mulțumit.
  Într-o seară, Allen a ieșit pe acoperișul casei sale cu Blitzcrank. De nicăieri, un fulger l-a lovit puternic pe robot. La început Allen credea că Blitzcrank va fi distrus, dar s-a întâmplat ceva ciudat: Blitzcrank a primit inteligență. Putea vorbi și se putea mișca singur. Ba mai mult, acesta putea controla electricitatea. Cu toate astea, Blitzcrank era ca un copil pentru Allen. De atunci, băiatul și-a promis că va face o lume mai bună în care să trăiască Blitzcrank

  Vezi profilul utilizatorului

  2 Re: Allen Walker la data de Lun Apr 14, 2014 1:03 am

  Fumei

  avatar
  Hollow
  Hollow
  Acceptat , succes.


  _________________________

  Abilitate : Permite modificarea forei de atracţie între două corpuri , aceasta fiind pozitivă ( se atrag ) şi negativă ( se resping ).
  La nivel mai mare , acesta reuşeşte să rupă bucăţi din scoarţa terestră , să mişte clădiri şi orice este legat de gravitaţie şi forţa de atracţie.

  Exemple:


     


  Vezi profilul utilizatorului http://darkchaos.forumz.ro

  Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

   

  Copyright TDC , toate drepturile rezervate pentru aceasta comunitate. Tema reazliata de Fumei.